avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita-executorul nu a identificat bunul...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita-executorul nu a identificat bunul...

exista un dos. executional fata de un debitor, acesta are in proprietate doar un autoturism, executorul nu reuseste sa identifice bunul, adica autoturismul, in cazul de fata ce pot sa fac??

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 19:17, 6 August 2010
Cum adica nu reuseste sa identifice autoturismul?
A facut si el o adresa la politie pentru a afla numarul de inmatriculare?
din pacatedaca auto nu poate fi gasit resp identificat.......:"> in cazul acesta in conf cu 371 indice 5 lit b cod proc civ executorul va dispune inchiderea dos de ex silite
Pentru a putea fi gasit trebuie mai intai identificat.
Se pare ca nu a reusit sa-l identifice sau nu a incercat sa-l identifice.
Ce rost are sa mai trimita si el niste adrese ca doar dosare de executare tot or sa mai fie.
Eu zic sa mergeti pana la executor sa cereti sa va arate dosarul de executare si actele pe care le-a facut in acest dosar.
Daca nu veti gasi nicio adresa a executorului din care sa reiasa ca a incercat macar sa identifice bunul mobil, ii puteti face o plangere, cf. prev.art.53 din L:188/2000 cerand instantei de executare sa-l oblige sa face actele de executare necesare in dosarul executional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încuviințarea executării silite, părțile palaceathena palaceathena Am contestat sumele nelegale la care am fost obligată de Asoc. Am câștigat în fața instanței de apel. Mi-a fost respinsă oferta de plată în fața ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc forteaza nota tatiana28 tatiana28 Buna seara.In urma cu cateva luni,dupa ce (greu) am obtinut o copie dupa dosarul de executare ,dosarul mi-a fost trimis cu filele numerotate cu pixul in ... (vezi toată discuția)
Am vreo sansa in recurs? ContSters40598 ContSters40598 La judecarea unei plangeri conform art.53 din Legea nr:188/2000, am chemat in judecata Biroul executorului judecatoresc, deoarece executorul a refuzat sa ... (vezi toată discuția)