Bunna ziua, am suferit un accident rutier in data de 03.06.2010 , eu motociclism si cealalta persoana cu masina, persoana respectiva nu mi-a dat prioritate(nu s-a asigurat cand a iesit din parcare)motocicleta a suferit avarii foarte grave-resspectiv carene sparte si toata partea din partea din fata distrusa, am depus devizul de dauna si era in jur de 60.000Ron, avand in vedere ca motocileta are ceva ani au spus ca o sa fie dauna totala. Dosarul meu a fost trimis in expertiza tehnica ,iar acel domn de la expertiza a spus ca avariile celor 2 autovehicule nu aveau cum sa se intample in momentul accidentului si ca nu isi paote inchipui cum mi s-a rupt furca si ca eu am cazut pe lateral cu motocileta, dar motoreta dupa ca a intrat in coltul masinii a sarit in aer si a cazut in partea din spate si pe partea dreapta si apoi s-a rasucit pe partea cealalta.Deci acel expert este un idiot , imi cer scuze dar cuvant cu care sa-l caracterizez nu gasesc. Deci in concluizie SC Carpatica mi-a acordat impresionanta suma de 0 RON. Ce pot sa fac ca sa imi recuperez paguba??????
multumesc pentru sfaturi, in instanta o sa ma duc...marele avantaj il am pentru ca un polititst aflat la 20 m de la locul accidentului imi va fii si martor
Angajati-va un aparator, chemati-i la conciliere si pe Asigurator si pe soferul vinovat de producerea accidentului si dati-i in judecata (pe ambii), iar prin cerere solicitati plata daunei, penalitati de intarziere (0,1% incepand din ziua in care le-ati pus in vedere prin conciliere sa va achite suma) si daune morale cat credeti dvs. (instanta va aprecia valoarea lor - in functie de socul suferit in urma accidentului, modul grav in care acesta s-a produs, sechelele cu care ati ramas ...).
Incercati sa va gasiti un aparator care sa stie cu ce se manca acest domeniu ca sa nu dati banii de pomana.
Expertiza tehnica auto
nickdmx
buna seara.in cursul lunii septembrie 2011 am fost implicat intr-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, motiv pentru care am apelat la constatarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune
ionutzionutz
Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la ... (vezi toată discuția)