avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit
Discuție deschisă în Executare silită

credit

cam cat ar putea sa fie cheltuielile suplimentare valorii unui credit de nevoi personale in cazul in care nu poti platii rata si esti dat in judecata???creditul este de 13000...
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:57, 8 August 2010

@blueblue: "ceea ce inseamna ca veti plati mult si bine si se va scadea suma din penalizari si nu din valoarea creditului. S-ar putea sa va treziti peste ani cu valoarea creditului intacta."


asta daca "se forteaza" sa tot plateasca, si iar plateasca, pana la adanci batraneti, si penalizari si dobanda... plus felurite "comisioane":rolleyes:
"a pus-o":))... intr-un fel, a luat banii aia "cu chirie", de care nu poate sa scape cate zile o avea...


Ultima modificare: Duminică, 8 August 2010
ContSters123067, utilizator
Dar daca se ajunge la executare silita si nu are ce sa execute doar va putea pune poprire pe salariu, cum va proceda....va continua cu dobanzile sau alte cheltuieli??/ca in acest fel chiar nu vor mai scadea niciodata,daca acum cand plata este una mai mare decat ar putea fi cand vor face poprire?!
Daca nu detineti bunuri in proprietate se va institui proprirea asupra veniturilor dvs. conform prevederilor legale . Daca suma retinuta astfel nu acopera rata / penalitatile veti plati pana cand veti achita integral ( adica mult si bine ...:(() , institutia creditoare neavand alta modalitate de recuperare .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)
Executarea desucheata desucheata [u]sunt mai protejat daca nu mai achit un credit de nevoi personale???[/u] procedura de executare presupune doar poprirea pe salariu in valoare de 30%? am ... (vezi toată discuția)