Primaria mi-a retras o autorizatie taxi si ulterior a refuzat mutarea acelei autorizatii pe o masina diferita. Am contestat in instanta retragerea autorizatiei si am pierdut. Acum am depus in instanta o noua actiune privind " obligatia de a face " prin care solicit primariei acordarea respectivei autorizatii pentru cealalta masina, cu scopul de a intra pe fondul problemei deoarece in primul proces am pierdut exclusiv pe chichite de procedura. Pe parcursul contestarii retragerii autorizatiei taxi, masina a circulat fara probleme. Acum primaria mi-a trimis somatie prin care imi impune sa retrag masina din traseu deoarece exista jotarare definitiva si irevocabila pentru retragerea autorizatiei.
Intrebare: pe parcursul procesului al carui obiect este obligatia de a face, am dreptul sa circul cu masina in regim de taxi pana la solutionarea acestui proces ?
dvs va referiti la faptul ca primul proces trebuia sa intrerupa prescriptia,nu?va sfatuiesc sa apelati la un avocat care a mai avut astfel de spete si sa incercati pe calea ordonantei sa cereti un drept provizoriu.sfatul meu este general pt ca nu am actele in fata dar av dvs stie la ce ma refer
Proces partaj
elena13
Dupa 14 ani de casnicie si 5 ani de proces de divort si partaj am ajuns la capatul puterilor si cu bani multi dati la avocati. Deci am plecat cu copilul din ... (vezi toată discuția)
Despre copil
ramona j
v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)