avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de inchiriere

buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia financiara, in 2009 am facut un act aditional prin care am convenit la prelungirea contractului pina in august 2011.acum ma sunat proprietara si mi-a spus ca vine in tara si vinde apartamentul asa ca trebuie sa ies in strada e normal poate sa ma de-a afara?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 11:53, 6 August 2010
Depinde de clauzele de reziliere a contractului.
In principiu, daca nu exista motive de reziliere... nu are cum sa va dea afara. Pentru a ramane in casa pana in august 2011 presupune un razboi de uzura care va consuma energie multa si va produce multi nervi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cipriang4s cipriang4s Subiect: contract de inchiriere buna ziua ! am inchiriat un apartament in 2008 pe o perioada de un an cu contract de inchiriere prin administratia ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de inchiriere locuinta telenar telenar Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat (cu contract inscris la fisc) unei persoane pe durata de 1 an, 31 august fiind data ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Ioanappreda Ioanappreda Buna dimineata, acum 2 ani am incheiat un contract de inchiriere cu o firma de paza pentru un angajat al firmei, anul trecut am prelungit pentru inca un an, ... (vezi toată discuția)