avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de peoprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de peoprietate

Am creat un material didactic original, referitor la verbul in limba romana, pe care l-am publicat intr-o revista de specialitate si l-am prezentat la un concurs national de materiale didactice.Dupa ceva timp am cumparat un material asemanator realizat de o anumita editura si avaand un alt autor, material realizat dupa modelul creat de mine, dar continutul se referea la verbe din alte limbi. Mentionez ca materialu meu nu a fost inregistrat la OSIM Ce ma sfatuiti ? Ce drepturi "mai"am ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:50, 6 August 2010
Nu stiu sigur daca acestea se inregistreaza...
la ORDA se inregistreaza
corect, are dreptate colegul. la ORDA trebuia sa intregistrati materialul pt a obtine proprietatea dreptului de autor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor pentru brosura publicitara - cum protejez conceptul? alexxa002000 alexxa002000 Buna ziua!Am discutat cu o editura in legatura cu realizarea unei brosuri publicitare, model si componenta unice, si as dori sa stiu cum pot sa-mi protejez ... (vezi toată discuția)
Este necesara inregistrarea la osim? Grafician Grafician Buna ziua, in urma cu cateva luni am creat un personaj de carte pentru copii cu care intetionez sa public o serie de materiale. Din cate inteleg imediat dupa ... (vezi toată discuția)