buna ziua.Va rog sa ma lamuriti in urmatoare problema: sotia se afla in concediu de risc maternal si,la locul de munca(Nokia) are contract pe perioada determinata-pana la 31 iulie anul curent.Ieri(05.08.2010) nu i-au prelungit contractul de munca desi ea se afla in concediu de risc maternal din data de 06.07.2010.Din cate stiu eu nu au voie,legal,sa faca acest lucru,contractul prelungindu-se cu perioada cat se afla in concediu de risc maternal,acest lucru anuntindul si sotia ,medicul de la medicina muncii,telefonic si in scris inca din ziua acordarii.Concediul e dovedit cu certificate madicale emise de medicul de familie in baza raportului medicului de la medicina muncii,toate aceste certificate fiind trimise la firma angajatoare in timp util.
Va rog sa-mi spuneti baza legala cu care pot sa-i actionaz in instanta, precum si daca am dreptate.
MULTUMESC ANTICIPATB-)
1. Codul muncii spune:
Art. 56. – (1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
...
j) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
...
2. OUG 158/2005 spune:
Art. 32 - (1) În cazul în care, potrivit legii, angajatorul îşi suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin: divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege, drepturile prevăzute la art. 2 alin. (1), care s-au născut anterior ivirii acestor situaţii, se achită din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate de către casele de asigurări de sănătate.
(2) Prevederile alin. (1) se aplică şi în situaţia în care a expirat termenul pentru care a fost încheiat contractul individual de muncă, a expirat termenul pentru care a fost exercitată funcţia publică ori a expirat mandatul în baza căruia a desfăşurat activitate în funcţii elective sau în funcţii numite în cadrul autorităţii executive, legislative ori judecătoreşti.
(3) Drepturile achitate în condiţiile prevăzute la alin. (1) urmează a fi recuperate de către casele de asigurări de sănătate de la angajator, după caz, conform legii.
3. Deci cu actiunea in instanta nu veti rezolva nimic. Nici o lege nu precizeaza ca un CIM pe perioada determinata se prelungeste daca salariatul este in concediu medical.
4. Conform celor de mai sua certificatu medical va fi platit de Casa de Asigurari de Sanatate carea trebuie sa va adresati si sa-i prezentati certificatele medicale.
5. Ar mai fi si varianta sa intrati in somaj si acolo fiind va vor fi platite si certificatele medicale si cele de maternitate si apoi puteti intra si in CCC pana la 2 ani.
Concediu medical
irina69
Buna ziua!
Am o salariata angajata pe perioada determinate pana la data de 15.08.2015.
care a intrat in concediu medical.in luna iunie are 3 certificate ... (vezi toată discuția)