avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... nerexpectarea unui contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

nerexpectarea unui contract de prestari servicii

am si eu o mare problema. eu lucrez in constructii. am contractat cu un client o lucrare. spre sfarsitul lucrarii omul a inceput sa caute nod in papura si pana la urma ma scos afara din curte lovindu-ma, bruscandu-ma si facandu-ma betiv si puscarias. a doua zi a dat telefon sa ma duc sa iau si schelele pe care mam dus si le-am luat. astazi am primit o notificare prin care vrea sa ma oblige sa ii termin lucrarea. exista vreun mod in care sa nu o fac? ne-am certat din cauza ca nu a vrut sa treaca in contract pretul lucrarilor deja efectuate. am 3 martori ca m-a scos afara din curte si alti 2 pe care i-a sunat el personal sa imi transmita mie sa ma duc sa iau schelele. ma intereseaza o modalitate legala de a-l combate in instanta daca se ajunge acolo. multumesc fain.
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 15:19, 6 August 2010
poate ar trebui sa il actionati dumneavoastra in judecata sa va plateasca ceea ce ati lucrat
si solicitati proba cu martori...
bine e mult de discutat poate ar fi bine sa consultati un avocat
eu v-am zis asa la prima vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca? daca '' sunt presata ''si ''amenintata'' mai mult sau mai putin voalat, ce ar trebui sa fac? anadan8 anadan8 Buna seara! Lucrez intr-o companie mare unde de ceva vreme desi am realizari foarte bune,(target depasit constant peste 100%, 110%120%...depinde de luna, cu ... (vezi toată discuția)
Revenire - plangere penala pentru incendierea masini ileanaiolanda ileanaiolanda Au trecut trei luni aceeasi masina mi-a fost incendiata din nou dar acum este 100% arsa, locul a fost diferit prima data a fost in fata blocului incendiatorul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat magdazambet magdazambet Am nevoie urgent de un raspuns, va rog!!! Sambata plec la prietenul meu in Danemarca, problema este ca vreau sa ma duc cu masina. Eu sunt administratorul unei ... (vezi toată discuția)