avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Costuri notar pentru intocmire acte teren intravilan ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Costuri notar pentru intocmire acte teren intravilan de vinzare (1047 m2)

Intentionez sa vind casa bunicilor mei (in zona orasului Pascani, jud.Iasi).
Casa este f.veche, are doar curent electric, 2 anexe (grajd + bucatarie de vara) , curte, gradina cu pomi fructiferi.
Terenul are in total 1047 m2. Casa este pozitionat central intr-un sat cu drum asfaltat, scoala si gradinita in apropiere. Din pacate nu stiu cat costa metrul de pamint intravilan intr-o zona de la tara, nu stiu ce costuri am concret de suportat pentru acte.
La notariat mi s-a spus ca m-ar costa cam 10 Milioane ....dar nu-mi dau seama cum se calculeaza aceste costuri.
Va multumesc anticipat pentru "orientare".
Cu stima,
A.Muki
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:48, 6 August 2010
taxa se plateste in functie de valoarea de vanzare estimata a terenului.au notarii niste grile cu preturi in functie de mai multe criterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este pretul corect la teren (gradina) intravilan? adrianaszilagyi adrianaszilagyi Intr-un sat din jud.Cluj am o parcela de teren intravilan in suprafata de 2200 mp.Fara utilitati, cu acces la un drum public.A fost utilizat ca teren ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)