avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Care este pretul corect la teren (gradina) intravilan?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Care este pretul corect la teren (gradina) intravilan?

Intr-un sat din jud.Cluj am o parcela de teren intravilan in suprafata de 2200 mp.Fara utilitati, cu acces la un drum public.A fost utilizat ca teren agricol, cultura de porumb.Mai are si o livada de pomi fructiferi care sigur, ar trebui revizuita, ptr ca de 6 ani nu m-am ocupat in nici un fel de aceasta gradina.Navigand pe internet si pierzand timp in cautarea unui pret pentru acest teren, am gasit o prea mare varietate de preturi,astfel ca nu ma pot orienta asupra unui pret cat mai aproape de realitate,in cazul in care as vinde acest loc.Ma intereseaza deci cat ar costa un mp.,de teren cu caracteristicile descrise in zona specificata. Ma poate cineva ajuta cu un raspuns? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrianaszilagyi , utilizator 18:43, 30 Ianuarie 2017
Sunati la agentiile imobiliare care se ocupa cu vanzarea de terenuri in zona dvs.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri notar pentru intocmire acte teren intravilan de vinzare (1047 m2) MukiGerasdorf MukiGerasdorf Intentionez sa vind casa bunicilor mei (in zona orasului Pascani, jud.Iasi). Casa este f.veche, are doar curent electric, 2 anexe (grajd + bucatarie de vara) ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren MIORUS MIORUS buna ziua, vreau sa cumpar un teren la tara in vederea construirii unei case, am luat legatura cu o persoana care ar avea de vanzare cca 2200 mp intravilan ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren Tzutzuricu40 Tzutzuricu40 Buna ziua, Împreuna cu sotul meu intentionam sa cumparam un teren mai mare, aprox. 10000 mp in afara Bucurestiului pentru a ne construi o casa si poate chiar ... (vezi toată discuția)