buna.parintii sunt morti amandoi,copii fiind doar eu cu sora mea.insa,acum dupa moartea tatalui,au pretentii fratii sai la casa si la terenuri.lucrul asta ma socheaza,pt ca ei nu au facut nimica in averea parintilor nostri.si ii enervant faptul ca pana sa traiasca ai mei ,fratii tatalui nici macar nu ne vizitau,deci nu exista nici un fel de relatie intre noi.doar ca acum se trezesc cu pretentii si mi se pare INCORECT de-a dreptul!!!!!!!!!! pt ca nu au contribiut cu nimica,nici macar cu o vb buna! se poate sa aiba vreun drept? please..... multumesc mult!!!!!
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sotul meu detine 3/4 dintr-o casa,ce acte trebuiesc facute pentru a avea si eu dreptul la proprietatea detinuta de el?
Reveniti cu precizari. Daca toata averea este dobandita de parintii dv, fara sa fi mostenit ceva de la bunici dupa 1991, atunci nu au drept fratii tatalui. dar cred ca e vorba de mostenirea de pe urma bunicilor, succesiune nedezbetuta. In aceasta situatie au drepturi egale cu ale tatalui dv.
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:Sotul meu detine 3/4 dintr-o casa mostenita inainte de casatorie,va rog, sa-mi spuneti cum putem face sa am si eu dreptul la acea proprietate.