Buna,am si eu o problema.Fratele a decedat intr un accident de trafic si acu a primit o scrisoare ca are de ridicat niste bani(concediu,extras,chestii de munca).Vreau sa stiu daca parintii pot imputenici pe sora sa ridice banii,fratele lucrans in italia si parintii in romania.Multumesc
daca fratele dvs nu era casatorit atunci parintii au dreptul sa dea imputernicire sorei dvs sa mearga sa ridice drepturile banesti ale fratelui decedat.
Multumesc pt un raspuns .Fratele nu era casatorit dar are un copil dintr o relatie trecatoare si rezulta ca am intrbat in romania si mama copilului nu o poate imputernici pe sora decedatului ca cica nu are nici un drept doar copilul de asta am vrea sa incercam pe partea cealalta cu parintii.Copilul e minor si locuieste in localitati diferite de parinti si mai ales de unde locuia fratele.Nu stim ce alceva am putea face.Multumesc
Multumesc inca o data pt raspuns,sper sa fie bine ca la urma urmei sunt bani munciti de fratele nostru nu mi se pare normal sa ramana la tezoreria italiei.o sa incercam cu toate ca in italia cica numai mostenitorii conteaza si nu stiu daca apare undeva ceva da fata(ca el a luat actele sa i faca alocatie acolo ca in rom nu aveau nimik)si speram ca la ridicarea banilor care se face la posta nu cred ca apare ca are mostenitor.E un intreg sir de evenimente ,multumesc mult de raspuns