avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... imputernicire
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

imputernicire

Buna,am si eu o problema.Fratele a decedat intr un accident de trafic si acu a primit o scrisoare ca are de ridicat niste bani(concediu,extras,chestii de munca).Vreau sa stiu daca parintii pot imputenici pe sora sa ridice banii,fratele lucrans in italia si parintii in romania.Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel2307 , utilizator 20:52, 6 August 2010
Sau trebuie si un act cum ca nu era casatorit si daca da de unde.Imi cer scuze dar tot imi aduc aminte de chestii care ar putea aparea.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune NETIX COMPUTERS NETIX COMPUTERS buna ziua. Sora mea, casatorita, fara copii, a decedat si a ramas sotul supravietuitor. intrebarea nr 1 este : ce drepturi are sotul decedatei asupra casei ... (vezi toată discuția)
Contact vanzare cumparare RaduZarnescu RaduZarnescu Buna ziua! AS dori sa primesc lamuriri cu privire la o situatie in care ma aflu. Parintii mei detin 2 apartamente. Noi suntem 3 frati, (cel mai mare este ... (vezi toată discuția)
Tutorele poate imputenici?? daniel2307 daniel2307 Buna ziua,am si eu o nelamurire si a vrea sa ma ajute cineva.Fratele meu a murit intr un accident anul acesta:nu era casatorit dar are o fetita dintr o relatie ... (vezi toată discuția)