avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu inteleg programul!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu inteleg programul!!

Buna seara
lucrez intr-o unitate sanitara privata.E normal programul:
- saptamana1 -de luni pana vineri 7-15,samb si dum 7-19
-saptamana2 -luni-duminica 15-22
-saptamana3 -luni-sambata 22-7
saptamana 4 -liber+duminica din sapt 3
e normal sa lucram 20 zile fara liber,din care 2 zile de 12 ore,si apoi 8 zile liber?
Cel mai recent răspuns: dyacos_13 , utilizator 22:33, 6 August 2010
multumesc de raspunsuri,nedumerirea mea era legata de codul muncii care spune:
"(1) Repartizarea timpului de muncă în cadrul săptămânii este, de regulă, uniformă, de 8 ore pe zi timp de 5 zile, cu două zile de repaus.
(2) În funcţie de specificul unităţii sau al muncii prestate, se poate opta şi pentru o repartizare inegală a timpului de muncă, cu respectarea duratei normale a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână. ",iar noi lucram o sapt de 60 ore una de 49 si una de 56.consecutive.sau poate nu inteleg eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare - munca in ture Ada30teo Ada30teo Daca am salariati care lucreaza in ture 1 saptamana 6 h/zi de luni pana vineri si Sambata+Duminica 10h/zi, iar in saptamana urmatoare lucreaza doar de luni ... (vezi toată discuția)
Zile libere... IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna dimineata, va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la zile libere ( adica 2 zile consecutive) in conditiile in care lucrez 6 ore/zi de luni pana sambata o ... (vezi toată discuția)
Cum pontam sambata? hgabi hgabi Am urmatoarea situatie: programul de lucru cu clientii firmei este urmarorul luni -vineri:8-18, iar sambata:8-13. Angajatii sunt programati in ture, astfel ... (vezi toată discuția)