avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... activitate jurisdictionala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

activitate jurisdictionala

Primaria capitalei este autoritate de administratie publica cu activitate jurisdictionala ?, a caror hotariri, cf art 282 cod pr.civ, nu se supun apelului ci numai hotaririlor judecatoresti ?multumesc
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 17:00, 11 August 2010
Primaria nu face parte din sistemulo organelor judecatoresti iar hotarirle sale nu pot fi deci suspuse cai de atac a apelului, insa activitatea sa in a emite hotarori si dispozitii poate fi cenzurata de organele de contencios administrativ
Daca primaria nu are activitate jurisdictionala, inseamna ca poate fi supusa caii de atac a apelului ,cf art 282,cod pr civila
hotararile pot fi contestate la instanta tribunalului sectia contencios administrativ pe fond iar calea de atac este rercursul.
Am contestat Decizia Primariei la Tribunal sectia civila,s-a judecat,am citigat dar primaria a facut apel,n-a semnalat ca trebuia contestatia judecata d contencios ci doar ca decizia nu tr. modificata.Poate Apelul sa intoarca dosarul la contencios ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce formulez, apel sau recurs in vechiul cod de procedura civila eusaisapte eusaisapte Am primit hotararea de la judecatorie, cu drept de recurs in 15 zile. Impotriva acesteia fac apel sau recurs? Mi se pare ca nu ma incadrez la apel conform ... (vezi toată discuția)
Art . 282 indic. 1 cod pr. civ. ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati , lamurindu-ma care dintre urmatoarele acte pot fi cuprinse in CATEGORIA : \" HOTARIRI ALE AUTORITATILOR ADMINISTRATIEI PUBLICE CU ... (vezi toată discuția)
Revendicare Oana Istina Oana Istina care este calea de atac in revendicarea imobiliara(nu aia pe legea 10) in general? (vezi toată discuția)