avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna totala

As dori sa stiu va rog , care este valoarea masinii ca sa stiu din timp la ce sa ma astept. Masina este un vw polo din 2001 cam vechiuta dar bine intretinuta cu vreo 62000 km parcursi.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:59, 7 August 2010
Daca o reparati: 39% din valoarea de nou maximum (aprox. 4320E Polo 1,4 sau 3300E pt.Polo1,2) sau
75% din aceasta valoare calculata, plus epava, daca doriti numai despagubirea.
In primul caz, trebuie sa suportati eventuala diferenta in plus pentru reparatie.

Interventie moderator: Pentru a avea continuitate si logica in purtarea discutiei, va rog folositi butonul Editeaza- daca doriti o completare/modificare a interventiei proprii anterioare, sau butonul Raspunde, daca aveti a raspunde unui mesaj primit.Deschiderea unei noi discutii pe aceeasi tema, nu poate decat sa incurce lucrurile.Din acest motiv am inchis subiectul initial cu acelasi titlu dauna totala considerand ca se poate continua aici.Va multumesc!
Virgil Lates
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2010
nucu$, utilizator
Nu dati suficiente date pt. a se calcula valoarea masinii la data daunei dar calculand cu aproximatie ati putea primi in jurul a 10.000 ron. Pt un calcul cat mai corect ar mai trebui sa-mi spineti: nr. de inmatriculare, data inmatricularii,valoarea de nou a masinii, dimensiune anvelope.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala dandecu23 dandecu23 Buna ziua, Am un Vw Bora din 2005 care este asigurat CASCO la [EDITAT]. Am lovit masina si a rezultat o dauna care a fost estimata de reprezentanta VW la ... (vezi toată discuția)
Despagubire regie proprie astra opritza007 opritza007 Buna seara, Va contactez in legatura cu o problema cu firma de asigurari Astra SA. Eu sunt pagubitul, iar accidentul a avut loc in 10.02.2011, am deschis ... (vezi toată discuția)
Dauna totala tudorika tudorika Buna ziua....Am cumparat un golf 4 din 2001....am fost lovit...in spate de o masina si proiectat in cea din fata .Cei de la asigurare au spus ca imi dau 2000 ... (vezi toată discuția)