In cazul in care sunt in divort si apartamentul meu este mostenirea mea numai a mea unic mostenitor as putea vinde apartamentul in timpul divortului?cumva banii proveniti din vanzare apt se considera bun realizat cu sotia? pot cere si evacuarea imediata in situatia in care ea deschide divort?sau eu....
Daca apartamentul l-ati dobandit printr-o mostenire,iar dispunatorul nu a prevazut ca acesta va fi bun comun,atunci imobilul este un bun propriu al dvs.
Daca vindeti nu aveti motiv sa cereti evacuarea poate noul proprietar sa ceara.Cat priveste evacuarea pentru lipsa de titlu promovata de dvs daca nu ati vandut deja parerea mea este ca se poate cere si admite dupa ramanerea definitiva a sentintei de divort.
Partaj
mar4905
Apartamentul este mostenire de la parinti unic mostenitor,sotia a deschis divort asa zice ca voi primi citatia,, daka deschide partaj ptr bunuri comune si ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa
zeciualex
as vrea dupa divort sa vand casa in care am locuit cu sotia dar care e dobandita de mine inainte de casatorie prin uzucapiunea de 30 de ani casa ce a fost ... (vezi toată discuția)