avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca lucrez la un notar, pot sa sustin examenul pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca lucrez la un notar, pot sa sustin examenul pentru a deveni notar, nu notar stagiar?

Buna ziua. Mai apelez o data la informatiile dumneavoastra si sper sa-mi fie iertata ignoranta: ce urmeaza dupa ce o persoana intra la INM?? cum sunt cursurile ??? e importanta prezenta (de ea se tine cont la examene)?? Pot lucra oriunde in timp ce fac INM-ul sau asta se face doar de ce intretinuti de parinti??
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
alinastancu2010, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns. Stiam ceea ce mi-ati spus, dar un avocat din Bucuresti m-a contrazis si m-am gandit ca nu sunt eu la curent cu legislatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni notar? Gabi-Liliana Gabi-Liliana Ce trebuie sa fac pentru a deveni notar? Am studii superioare juridice, dar nu stiu ce trebuie facut mai departe. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Deschiderea unui cabinet notarial aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 In ce conditii poate un absolvent de drept fara experienta sa-si deschida un cabinet notarial? Este conditionat de efectuarea unui stagiu de pregatire ... (vezi toată discuția)
Admitere notar stagiar flory_rain flory_rain Spuneti-mi, va rog, daca termin Facultatea de Drept, specializarea Administratie Publica si Masterul in Dreptul Afacerilor sunt incompatibila pt. a fi admisa ... (vezi toată discuția)