avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca pot intra in concediu pt. cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca pot intra in concediu pt. cresterea copilului

In momentul acesta eu sunt de 10 luni in concediu pt. cresterea copilului
INTREBARE: Pot sa incep lucru si sa intre sotul in concediu pt. cresterea copilului.

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2010
ramo4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 7 August 2010
Da, cu conditia ca sotul dvs sa fi indeplinit conditiile prevazute de lege pentru a intra in CCC la data nasterii copilului.
freeelis a scris:

Da, cu conditia ca sotul dvs sa fi indeplinit conditiile prevazute de lege pentru a intra in CCC la data nasterii copilului.

Multumesc!
...sotul indeplineste conditiile ...care ar fi etapele
Sotul trebuie sa-si depuna dosarul pentru a beneficia de indemnizatia respectiva.
De asemenea, va face cerere catre angajator pentru acordarea CCC si suspendarea c.i.m. in baza art.51 lit.a C.mun. , la cerere va atasa copia certificatului de nastere al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care reglementeaza concediul pentru ingrijirea copilului. De asemenea as vrea sa stiu daca beneficiaza mama ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate / concediu de crestere copil Simina17 Simina17 Buna seara. Sunt insarcinata in 28 de sapt (data probabila a nasterii fiind 17 iulie 2017) si sunt angajata pe firma sotului. Doresc sa intru in CM cu o luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stgeorgy stgeorgy Buna ziua,sunt asistent personal si figurez ca angajata a Primariei Comunei unde am domiciliul si urmeaza sa nasc pe 5-10 februarie. Doamna doctor care ... (vezi toată discuția)