buna ziua
imi cer mii de scuze ca va deranjez
am o fetita de 2 luni iar mama vrea sa divortam iar acum mi-a facut ea program de vizita pentru am vedea propriul meu copil .Ce pot face pana la divort pentru ami vedea copilul atunci cand timpul imi permite adik mai des? Pentru ca nu mi se pare ok atata timp cat eu ma zbat pentru copilul meu sa-i ofer absolut toate necesitatile sa mi se impuna sau sa fiu privat de dreptul de a-mi vedea copilul asta in situatia in care ea nu are servici si nici macar nu-mi da actele pentru obtinerea indemnizatiei pentru copi:((
o ordonanta presedintiala la judecatorie ,dar treb sa introduceti si o actiune pe dreptul comun-cea de divort in care sa introduceti un capat de cerere cu privire la programul de vizitare al minorului;vb cu av dumneavoastra sa va dea mai multe detalii,sa va sfatuiasca ce si cum
Buna seara
ordonanta presedintiala - stabilire program vizitare minor -stabilid un program flexibil cu care sa fie si mama deacord avind in vedere virsta si programul de care este l egata minora
bafta
av daniela
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
robineugent
buna seara. eu impreuna cu sotia am cazut de comun acord sa divortam(nepotrivire de caracter)si la mijloc sunt doi copii minori o fetita si un baietel .fetita ... (vezi toată discuția)
Copii mei
cristi ionescu
suntem casatoriti inca si sotia nu mai locuieste cu mine a luat cu ea si pe cei doi copi in virsta de 5 ani baietelul si fetita 3 ani si nu ma mai lasa sa i ... (vezi toată discuția)