am un vecin deasupra mea care are aceu si toata apa de la acesta se scurge pe izolatia mea de pe peretele blocului,am rugat vecinii sa-si puna o sticla sa se scurga apa de la ac-eu sau sa-si prelungeasca teava pentru a nu mai curge pe izolatia peretelui meu dar nu vrea poate sa-mi zica si mie cineva unde pot face reclamatie,primarie,politie....precizez ca am adus si la cunostinta administratorul blocului.VA ROG SA-MI RASPUNDETI!
Art. 17 din legea 230/2007
- Daca proprietarul unui apartament ori spatiu sau oricare alta persoana care actioneaza in numele sau provoaca daune oricarei parti din proprietatea comuna sau unui alt apartament ori spatiu, respectivul proprietar sau respectiva persoana are obligatia sa repare stricaciunile ori sa plateasca cheltuielile pentru lucrarile de reparatii.
Insistati cu un memoriu scris la Presedintele de asociatie, altfel puteti merge in instanta.
Trimiteti-i vecinului, prin posta, cu confirmare de primire, o notificare in care-i explicati ca daca nu remediaza imediat o sa-l actionati in judecata.
O teava buclucasa
razvan1986
Ne-am mutat de curand in bloc si ca toata lumea am facu reparatii in apartament. Din greseala unul din meseriasi a dat o gaura in peretele din camara si a ... (vezi toată discuția)