avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aerul conditionat al vecinului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aerul conditionat al vecinului

am un vecin deasupra mea care are aceu si toata apa de la acesta se scurge pe izolatia mea de pe peretele blocului,am rugat vecinii sa-si puna o sticla sa se scurga apa de la ac-eu sau sa-si prelungeasca teava pentru a nu mai curge pe izolatia peretelui meu dar nu vrea poate sa-mi zica si mie cineva unde pot face reclamatie,primarie,politie....precizez ca am adus si la cunostinta administratorul blocului.VA ROG SA-MI RASPUNDETI!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:52, 8 August 2010
Art. 17 din legea 230/2007
- Daca proprietarul unui apartament ori spatiu sau oricare alta persoana care actioneaza in numele sau provoaca daune oricarei parti din proprietatea comuna sau unui alt apartament ori spatiu, respectivul proprietar sau respectiva persoana are obligatia sa repare stricaciunile ori sa plateasca cheltuielile pentru lucrarile de reparatii.
Insistati cu un memoriu scris la Presedintele de asociatie, altfel puteti merge in instanta.
Trimiteti-i vecinului, prin posta, cu confirmare de primire, o notificare in care-i explicati ca daca nu remediaza imediat o sa-l actionati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O teava buclucasa razvan1986 razvan1986 Ne-am mutat de curand in bloc si ca toata lumea am facu reparatii in apartament. Din greseala unul din meseriasi a dat o gaura in peretele din camara si a ... (vezi toată discuția)
Temei legal, parte comuna gana gana daca s-a spart teava (care este parte comuna) la vecinul de deasupra si m-a inundat, cine plateste pagubele (degradarea peretelui mau care necesita varuire): ... (vezi toată discuția)
Modificare instalatie scurgere Chelba Elena Chelba Elena Va rog sa ma indrume cineva intr-o problema cu care ma confrunt. locuiesc intr-un bloc cu noua et eu stau la et 8. et 9 avea o terasa deschisa de jur ... (vezi toată discuția)