avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna seara.Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu mama mea,sotul si cei 2 copii minori.Anul trecut mama mea a facut un contract de vinzare-cumparare catre mine si sotul meu,apartamentul fiind al mamei mele,ni l-a trecut pe numele nostru,avand o exceptie de uzufruct viager.Anul acesta sotul meu a intentat actiune de divort,avem un divort amiabil,copiii i8mi ramin mie,dar mi-a spus ca la partaj va fi cum va hotari legea,el necerind o cota anume,as vrea sa stiu daca mama ar putea sa strice acel contract sau ce sanse sunt sa obtina din apartament o cota parte sotul meu,daca exista aceasta clauza de uzufruct viager.MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 23:11, 7 August 2010
trebuiesc intrunite anumite conditii ca sa poata fi desfiintat contractul.
consultati un avocat care sa citeasca contractul si apoi puteti primi un sfat pertinent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie Adelina772 Adelina772 buna ziua,am si eu o problema.Am primit mostenire de la tatal meu mai multe proprietati din care in una am lasat-o pe mama mea.Eu sant singura mostenitoare si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare in urma unei succesiuni roxana100 roxana100 buna ziua . am si eu o intrebare. parintii mei au cumparat un apartament cu 2 camere. tatal meu a decedat in urma cu 4 ani; si mai am o sora. la 2 ani dupa ... (vezi toată discuția)
Apartament - problema bonibon bonibon Mama (avand 2 copii – Ion si Ana, dintr-o prima casatorie) se recasatoreste cu SS (care are si el 2 copii -C1 si C2) dintr-o casatorie anterioara. Mama ... (vezi toată discuția)