avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa transform dormitorul in spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa transform dormitorul in spatiu comercial

Buna ziua, as dori sa stiu daca imi pot trasforma (doar) dormitorul in spatiu comercial si sa pastrez restul locuintei ca spatiu locativ...va rog sa ma ajutati...astept raspunsuri si idei la dia_sun_rise@yahoo.com sau aici. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 18:08, 8 August 2010
in principiu da ,insa tb. sa indepliniti conditii pentru autorizare ca.fluxul tehnologic ,intrari separate pt.primire marfa si clienti,chiuveta ,apa,daca e bar toaleta,incaperi separate pentru fumatori este destul de dificil intro camera ,poate doar pentru produse alimentare ,daca doriti sa vindeti si industriale tb raioane separate si tb sa va incadrati,totul e posibil insa depinde unde este spatiu in provincie se mai trece cu vederea unele aspecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legislatie grup sanitar pentru un cafe-bar overburn overburn Buna ziua, Ma intereseaza ce legi reglementeaza compartimentalizarea unui grup sanitar pentru un cafe-bar. Tot ce am putut gasi este in ORDIN Nr. 976 ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare intr-un apartament de la parter Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, In urma cu cateva saptamani a refulat canalizarea intr-un apartament de la parter. Costurile de reparatie pot fi introduse pe listele de ... (vezi toată discuția)
Spatiul locuibil ovidiu78tz ovidiu78tz Va rog sa ma lamuriti daca sunteti amabili care este definitia spatiului sau a imobilului locuibil deoarece la aplicarea TVA de 5% unul ditre criterii este ... (vezi toată discuția)