avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de recurs nedatata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de recurs nedatata

am primit o cerere de recurs care este nedatata,am observat cand am vrut sa vad daca este depusa in termenul legal de 15 zile,ce pot face in acest sens,daca poate cineva sa-mi ofere sfaturi,
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 21:12, 8 August 2010
Cerinta este de a fi datata orice cerere adresata instanelor de judecata! Insa in practica unor avocati s-a incetatenit obiceiul de a nu data asemenea inscrisuri. Cunosc si eu cateva cazuri...
asa consider si eu,toate cererile trebuiesc datate,mai ales ca recursul este efectuat de catre electrica care presupun ca ar trebui si ei sa aiba un nr. de inregistrare,
va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Buna seara.
Recursul l-am depus ( personal ) in 3 exemplare.Pe unul dna.de la registratura a pus si data.
Buna seara, da ,stiu ca atunci cand se inregistreaza o cerere se pune si data si stampila , dar eu ma refeream la faptul ca pe cererea de recurs pe care am primit-o eu nu este nici o data si eu nu am cum sa calculez termenul de 15 zile doar daca, precum am fost indrumata mai sus ,sa scot dosarul de la registratura,ceea ce nu mi se pare normal .
Eu exact la cererea de recurs m-am referi! Cate exeplare se depun la instanta, pe toate se pune si data!

Alte discuții în legătură

Recurs abuziv agentia nationala pt restituirea proprietatilor? palsecam palsecam PE 26 NOV 2008 AM CASTIGAT UN PROCES IMPOTRIVA AGENTIEI NATIONALE PENTRU RESTITUIREA PROPRIETATILOR. VERDICTUL MI-A FOST COMUNICAT PRIN POSTA PE 21 IANUARIE ... (vezi toată discuția)
Citatie intervenient courvoisier courvoisier Suntem in apel, am depus cerere motivare interventie principala, dar observ ca sunt chemat \"in calitate de intervenient\". Dat fiind faptul ca nu m-am ... (vezi toată discuția)
Roi ludeea ludeea Este obligatoriu registrul de intrari /iesiri la o unitate ? Multumesc! (vezi toată discuția)