Ma ingrozesc la ce citesc pe forumul asta referitor la firmele astea de asigurari. Eu trebuie sa-mi repar masina pe un rca de la generali. Stie cineva despre aceasta firma de asigurari, sunt seriosi? Sper s-o repar nu sa-mi dea dauna totala. Dosarul e inca in derulare.
Sa stiti ca rezolvarea corecta a unei probleme la o societate de asigurare depinde si de numele firmei, dar mai ales de persoana care se ocupa de problema. Am avut in familie doua cazuri in care daunele trebuiau platite de societatea Generali. Platile s-au facut fara probleme (corect si la timp). Cel putin despre sucursala Generali din orasul in care locuiesc am o impresie foarte buna.
Nu trebuie sa incepeti prin a gandi negativ; cei care scriu aici sunt cei care au probleme si cer ajutorul; nu va veni nimeni sa scrie un mesaj de lauda, vreo oda ceva la adresa asiguratorilor atunci cand lucrurile se deruleaza normal si in limitele bunului simt.
Dar ganditi-va la nr. de accidente din toata tara si atunci nu vi se vor parea prea multe nemultumiri.......:)
Personal consider ca socitatile de asigurare sunt serioase. Dar nu intotdeauna cei care le deservesc dau dovada de seriozitate. Exista multi care vor sa arate ca ei sunt buricul pamantului , ca de ei depinde totul in lumea asta si atunci apar marile probleme. Dar nu-i mai putin adevarat ca sunt cateva firme care nu prea ar avea ce sa caute pe piata upa modul cum trateaza clientii si solutioneaza daunele ( sau mai bine zis le tergiverseaza).
Firme casco
costelo_ckr
va salut . este prima mea intrebare pe acest forum.care firma de asigurari casco este mai potrivita generali s-au alliant tiriac? va rog daca se poate sa-mi ... (vezi toată discuția)