avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca generali
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca generali

Ma ingrozesc la ce citesc pe forumul asta referitor la firmele astea de asigurari. Eu trebuie sa-mi repar masina pe un rca de la generali. Stie cineva despre aceasta firma de asigurari, sunt seriosi? Sper s-o repar nu sa-mi dea dauna totala. Dosarul e inca in derulare.
Ultima modificare: Duminică, 8 August 2010
ContSters161836, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:21, 9 August 2010
Sa stiti ca rezolvarea corecta a unei probleme la o societate de asigurare depinde si de numele firmei, dar mai ales de persoana care se ocupa de problema. Am avut in familie doua cazuri in care daunele trebuiau platite de societatea Generali. Platile s-au facut fara probleme (corect si la timp). Cel putin despre sucursala Generali din orasul in care locuiesc am o impresie foarte buna.
Multumesc mult pentru raspuns. Mi-ati dat un licar de speranta.
Nu trebuie sa incepeti prin a gandi negativ; cei care scriu aici sunt cei care au probleme si cer ajutorul; nu va veni nimeni sa scrie un mesaj de lauda, vreo oda ceva la adresa asiguratorilor atunci cand lucrurile se deruleaza normal si in limitele bunului simt.
Dar ganditi-va la nr. de accidente din toata tara si atunci nu vi se vor parea prea multe nemultumiri.......:)
Personal consider ca socitatile de asigurare sunt serioase. Dar nu intotdeauna cei care le deservesc dau dovada de seriozitate. Exista multi care vor sa arate ca ei sunt buricul pamantului , ca de ei depinde totul in lumea asta si atunci apar marile probleme. Dar nu-i mai putin adevarat ca sunt cateva firme care nu prea ar avea ce sa caute pe piata upa modul cum trateaza clientii si solutioneaza daunele ( sau mai bine zis le tergiverseaza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme casco costelo_ckr costelo_ckr va salut . este prima mea intrebare pe acest forum.care firma de asigurari casco este mai potrivita generali s-au alliant tiriac? va rog daca se poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Sc de asigurari nu vrea sa despagubeasca. sunt indreptatit sau nu ?? cameleon01 cameleon01 In luna noiembrie a anului 2011 am avut o usoara tamponare a masinii cu o alta din fata mea, eu fiind vinovatul.Masina respectivului nu a patit nimic si mi-a ... (vezi toată discuția)
Accident iar vinovatul asigurat la carpatica flory_mys flory_mys buna ziua! in seara de 31.12.2010 am avut un accident cu masina ,vinovatul sigurat la carpatica.mentionez ca nu eram in oras si oricum in ziua aceea si nici a ... (vezi toată discuția)