avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre prelungirea concediului de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre prelungirea concediului de crestere a copilului

cum se procedeaza
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:04, 9 August 2010
Dati mai multe detalii ....
Care este motivul pt solicitarea prelungirii CIC ?
CCC nu se poate prelungi, el se acorda pana ce copilul implineste 2 ani (sau 3 ani in cazul copilului cu handicap).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cc de la 2 la 3 ani flaviamihaela flaviamihaela Buna ziua, prietena mea este in cc , fetita implineste 2 ani in 4 iunie, si vrea sa prelungeasca inca un an pentru ca fetita este cu probleme. Cand ar ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic pana la 3 ani andreea1977 andreea1977 Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea. Ma aflu in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani adica 02. 02.2013,am dreptul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)