avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil naþionalizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil naþionalizat

Cui aparţine un imobil care la data naţionălizării era ipotecat şi radierea ipotecii s-a făcut prin naţionalizarea, în 1948,a instituţiei bancare creditoare, iar naţionalizarea imobilului s-a făcut în 1950?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 14:08, 9 August 2010
statului roman in principiu. nu ne putem da seama cui apartine un imobil daca nu cunoastem anumite indicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine a radiat ipoteca? Marta Tot Marta Tot Dacă eu revendic un imobil naţionalizat care în cartea funciară are trecută o ipotecă pentru un împrumut la o bancă naţionalizată în 1948 şi ... (vezi toată discuția)
Preluat cu sau fara titlu? Marta Tot Marta Tot Un imobil nationalizat în baza Decretului 92/1950, care la acea dată era grevat de o ipotecă pentru o sumă împrumutată de la Creditul Funciar Urban , ... (vezi toată discuția)
Legea 112/1995 Marta Tot Marta Tot Bună seara! Am cumpărat un apartament în imobilul în care am locuit încă din 1985, în baza Legii 112/1995. Actul de vânzare cumpărare s-a încheiat ... (vezi toată discuția)