avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... USH/ (re)licentiere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

USH/ (re)licentiere

Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in anul sustinerii licentei?
*********
Este corecta atitudinea MECTS de a nu recunoaste diplomele/adeverintele absolventilor care intre timp au fost retribuiti (de catre angajator) conform studiilor?
*********
Buna seara, si eu am terminat in 2009 psihologia ID, am urmat forma ID datorita lipsei de timp, (angajata, familie, copil) , era o forma comoda si chiar mai convenabila din punct de vedere material. Mai dificil pt ca studiam singura... oricum nu mai conteaza, ceea ce vroiam sa intreb eu este: Doreste cineva sa ne reprezinte intr-un proces impotriva ministerului?
Interventie moderator

@adriadna

Potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund. Va rog sa accesati link-ul de mai jos si sa discutati problema dvs. cu orice consultant doriti, folosind mesajele private, adresele de e-mail sau numerele de telefon din profilul consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/con...

Multumesc, o seara buna!

Gabriela Pintea
Imi pare rau sa constat inca o data , daca mai era nevoie, ca suntem singuri. Datorita ... cum s-o numesc, tampita? ignoranta? ca e mai usor termenul, de Androneasca, si cu mult suport mass-media, care facea afirmatii gratuite asa, ca sa se afle in treaba, toata lumea este complet dezinformata asupra termenului ID si ceea ce reprezinta el de drept . Dar cea mai grosolana minciuna, mi se pare aceea precum ca noi stateam acasa, sau in alta locatie, grupati cu prieteni sau alti colegi de facultate, si ne sfatuiam asupra raspunsurilor din fata calculatorului si asa dadeam noi examene. Fara a avea nicio legatura cu facultatea sau materia sau profesorii. Nici nu e de mirare dragi colegi ca nu s-a inghesuit nimeni cand am pus intrebarea daca vrea cineva sa ne reprezinte. Nu vreau sa jignesc pe nimeni , dar e posibil ( si doresc din tot sufletul sa ma insel ) sa fie si o oarecare lipsa de profesionism. Imi cer scuze daca par prea incisiva, dar chiar doream un raspuns de la un specialist de pe acest forum, pt ca vad ca vorbim tot noi intre noi.
Multumesc, suntem multi dintre noi stresati la maxim si cautam raspunsuri, rezolvari, cineva care sa "tina " si cu noi, de fapt sa ne inteleaga sau mai bine zis sa inteleaga realitatea. am sa va urmez sfatul si am sa accesez acel link, poate cu succes.
O seara minunata!
OG 10/2009 s-a emis la o luna dupa ce absolventii 2009 au sustinut ex. de licenta si acolo se vorbeste de studenti,nu de absolventi.Sa inteleg ca o OG se poate aplica retroactiv si ca cel care a emis-o a considerat ca student=absolvent(cu adeverinta de licentiat valabila pana la obtinerea diplomei)?
Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)