avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... USH/ (re)licentiere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

USH/ (re)licentiere

Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in anul sustinerii licentei?
*********
Este corecta atitudinea MECTS de a nu recunoaste diplomele/adeverintele absolventilor care intre timp au fost retribuiti (de catre angajator) conform studiilor?
*********
Cei care au incalcat cel mai mult legea au fost USH-ul. MECTS doar a actionat in consecinta; era ceva normal.
Or fi incalcat legea, dar pareau curati in 2006, anul in care s-au inscris foaret multi, atrasi doar de taxele mici si de locatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala repetare examen licenta ush crissn crissn Buna ziua.De o saptamana, de cand am aflat de aberatia \"relicentierii\" nu mai am liniste.Sunt absolventa a USH promotia 2009 la CIG-FR.Am citit anuntul ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret joneko joneko Sunt absolvent al Univ. Spiru Haret, promotia 2009, forma de invatamant ID, cu exament de licenta promovat in iulie 2009 . Nu am obtinut diploma nici acum (am ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)