avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu

Buna ziua. Am o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna care e reglementarea legala privind dispozitia conform careia angajatorul este obligat la plata concediului de odihna neefectuat anterior suspendarii contr. indiv. de munca privind concediul de crestere a copilului pana la 2 ani. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 9 August 2010
poate fii obligat numai in cazul in care c.i.m. a incetat, in caz contrar il va acorda in functie de perioada efectiv lucrata.
da a incetat prin demisie, imediat dupa terminarea concediului de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani
ce c.o. a ramas neefectuat?
Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă - art.141 alin.4 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna danyghost danyghost Am si eu o intrbare.O colega de a mea a lucrat intr-un loc 6 luni si dupa ce a bagat demisia nu si-a primit nici bonurile de masa nici bani de concediu , ... (vezi toată discuția)
Demisie glyoto glyoto Buna, Stiti daca in cazul in care ne depunem demisia ni se deconteaza zilele de concediu cu plata? (vezi toată discuția)