avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Recuperare acte SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Recuperare acte SRL

Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta...Am urmatoarea problema: recent am luat in administrare o SRL, devenind totodata si asociat unic. Fostul administrator mi-a predat majoritatea actelor, exceptie facand actele contabile(facturi, state de plata, etc.) pt anul 2009. Acestea nu sunt la el, ci la o terta persoana care nu are vreun contract, procura ceva semnat cu firma pe care o administrez.... Ce pot face pe cale juridica pt a recupera actele...?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAIELA-GABRIELA SERBAN , Contabil 17:17, 9 August 2010
Faceti un proces verbal de predare primire detaliat ,al actelor contabile primite.Mentionati actele care au ramas in posesia fostului administrator si eventual termenul in care vi le preda. Va sugerez chiar sa autentificati acest inscris.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
MIHAIELA-GABRIELA SERBAN, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul mai are raspundere? lazarescu_cristian2000 lazarescu_cristian2000 am cesionat actiunile din firma in care eram si actionar cu 5% si administrator unei terte persoane atat eu cat si asociatul meu persoana juritica.Cesiunea a ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma corina.leoveanu corina.leoveanu Vand un SRL fara datorii.Din momentul preluarii firmei de catre noul asociat unic/administrator cand si cum se predau documentele contabile si alte documente ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl vistarom vistarom Buna ziua, Am urmatoarea problema: am semnat un contract de cesiune parti sociale, decizia asociatului unic si proces verbal de predare-primire prin care am ... (vezi toată discuția)