avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

va rog sa ma ajutati

m-am stabilit de curand an germania ampreuna cu familia din care fac parte si 2 copii unul e la scoala iar celalalt are doar 2 ani . primul copil are 10 ani si l-am anscris la scoala .as dori sa stiu de unde o sa-mi vina alocatia pentru copii sau daca statul german acorda asa ceva si despre ce suma e vorba. Astept un raspuns care sa ma lamureasca an legatura cu acest subiect . multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:32, 9 August 2010
urmariti linkul urmator : [ link extern ]
daca copii invata in germania nu primesc alocatie din romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil mariokempess mariokempess Buna ziua, Care este comisionul care se cere pentru recuperare alocatie copil, din strainatate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Alocatia europeana pentru copii se poate obtine daca sunt divortata? dia_dia45 dia_dia45 Buna dimineata. Poate cineva sa ma lamureasca in leg cu o problema legata de alocatia europeana? Alocatia europeana pt copii se poate obtine in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)