avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare

Buna ziua,
In luna noiembrie 2008 am imatriculat o masina adusa din Germania pentru care am platit o taxa de poluare,am inteles ca se poate recupera aceasta suma ,ma puteti indruma cu cateva sfaturi in acest sens? ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma adresez?
Va multumesc anticipat
De unde sunteti?Ca sa va spunem daca se recupereaza taxa.
Dar ce legatura are locatia mea cu recuperarea taxei de poluare? vreti sa ziceti ca difera in functie de judet?
sunt din judetul Mures ,daca am vandut masina pentru care eu am achitat taxa de poluare o mai pot recupera?
Da se poate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare cristianx004 cristianx004 am o masina adusa din austria care arata si functioneaza foarte bine...dar tax a e 2400 euro....nu mi se pare corect si legal sa platim taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto bahama400 bahama400 Mai am vreo sansa sa recuperez taxa auto pentru o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania si pe care am vandut-o la o jumatate de an? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/ taxa de poluare pentru masina vanduta - posibil? random2010 random2010 Buna ziua, Am achizitionat un autoturism din Germania in 2008 pentru care am platit taxa de poluare aprox. 6500 de lei. Intre timp, am vandut autoturismul ... (vezi toată discuția)