avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Comunicare proces-verbal de contraventie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Comunicare proces-verbal de contraventie

Conform art. 27. -din OG2/2001, "Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor."

Inrebarea mea este : un proces-verbal se poate comunica direct prin procedura de afisare sau e obligatoriu mai intai sa se trimita prin posta si doar in cazul in care nu se ridica plicul se trece la afisare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:34, 10 August 2010
Legea foloseste conjunctia sau ceea ce inseamna ca procesul-verbla se paote comunica prin oricare din cele trei moduri, fara a se apela inainte la altul dintre ele.
poate fi folosita una sau alta din modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare proces verbal de contraventie in cutia postala adi_vor adi_vor buna ziua ma puteti lamuri cum se mai trimit procesele verbale de amenda prin posta? am primit unul in cutia postala intr-un plic deschis probabil lasat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - amenda cnadnr mafr79 mafr79 Buna ziua! de curand am aflat de la directia impozite si taxe ca am o amenda neplatita de la cnadnr despre care nu stiam. Ce s-a intamplat de fapt: o vecina de ... (vezi toată discuția)
Corespondența cu politia rutieră Viorel Tudor Viorel Tudor Buna dimineața! Ieri am gasit la avizierul blocului un proces verbal de contravenție pe numele soției mele(Amenda circulatie). Cum ii pot trage la ... (vezi toată discuția)