avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Corespondența cu politia rutieră
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Corespondența cu politia rutieră

Buna dimineața! Ieri am gasit la avizierul blocului un proces verbal de contravenție pe numele soției mele(Amenda circulatie). Cum ii pot trage la răspundere pe cei de la poliția rutieră București ptr această crasă neglijentă, expunerea la avizier a unui document cu date personale care are legatura numai cu persoana care a săvârșit contraventia? Cu stimă Viorel Tudor. Menționez că am si martori.
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Viorel Tudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorel Tudor , utilizator 22:49, 22 Septembrie 2018
Comunicarea prin afisare la domiciliu este o cale legala prevazuta in OG 2/2001 pricvind regimul contraventiilor

Art. 27
Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor.


.
Ideea este ca procesul verbal nu era in plic, toată lumea care a trecut prin scara blocului ă putut citi documentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Comunicare proces verbal de contraventie in cutia postala adi_vor adi_vor buna ziua ma puteti lamuri cum se mai trimit procesele verbale de amenda prin posta? am primit unul in cutia postala intr-un plic deschis probabil lasat ... (vezi toată discuția)
Afisarea procesului verbal de contraventie la domiciliul contravenientului geri spring geri spring Ordonanta 2/2001 prevede: Art. 27. - Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata de face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la ... (vezi toată discuția)