sant in divort cu sotia mea.as vrea sa stiu si eu cum stau.sotia mea are un copil dintr-o relatie inaite de casatoria noastra.acesta a fost adoptat de socrii mei.dupa ce m-am casatorit cu ea am luat in ingrijire si acel copil la solicitarea sotiei mele. copilul l-am crescut eu timp de 7 ani,fara sa am nici un beneficiu din partea socrilor.socrii mei au beneficiat cu certificatul de nastere de deducere pe impozit la salar,alocatie si suvetie de la stat pentru caldura.socrii mei pot fii chemati la partaj pentru cheltuielile facute cu acest copil timp de 7 ani? unde trebuie sa ma adresez in legatura cu beneficiile avute de socrii in mod ilicit? cu ce pot proba ca acel copil a fost crescut de mine? va rog sa ma ajutati.CRISTI.
In opinia mea nu puteti face nimic. Tot ce ati facut ati facut voluntar, iar sumele avansate de dumneavoastra nu au fost acordate cu titlu de imprumut.
Despre divort
Oti Tota
Buna ziua sant casatorit de 7 ani si locuiam in casa la soacra mea ,sotia mea vrea sa divorteze de mine ,eu nu mi-am facut domiciliu la soacra mea unde stateam ... (vezi toată discuția)