avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... despre divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

despre divort

Buna ziua sant casatorit de 7 ani si locuiam in casa la soacra mea ,sotia mea vrea sa divorteze de mine ,eu nu mi-am facut domiciliu la soacra mea unde stateam dar am investit in casa ,am pus termopan am facut baia mai multe impreuna cu sotia ,acum ca sotia mea vrea sa divorteze ,eu am vreun drept acolo la ce am investit adica pot sa cer sa ma despagubeasca multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:49, 4 Martie 2013
aveti dreptul sa obtineti contravaloarea partii din imbunatatirile aduse casei socrilor, pe care il puteti valorifica pe calea unei actiuni in pretentii in contradictoriu cu socrii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri in urma divortului mihaela22elena mihaela22elena Buna ziua. Socrii mei sunt casatoriti de 30 de ani, iar de un an de zile nu isi mai vorbesc, el si-a abuzat fizic sotia si copilul in varsta de 27 ani, de mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,urmează sa înaintez divorț,avem doi copii minori,avem ... Porojan Daniela Porojan Daniela Buna ziua,urmează sa înaintez divorț,avem doi copii minori,avem bunuri dobândite in timpul căsătoriei,in schimb casa care s-a ridicat și finalizat in ... (vezi toată discuția)
Succesiune xp-kry xp-kry In conditiile date : 1.sotie divortata de sot 2.inainte de divort s-a locuit in casa mamei sotului , proprietate a acesteia 3.dupa divort sotia da in ... (vezi toată discuția)