avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca in alt judet
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca in alt judet

buna ziua!am lucrat la o firma ce avea sediul social in galati..iar cartea mea de munca imi e inregistrata acolo si nu au vrut sa mi-o trimita.eu sunt din judetul valcea..chiar trebuie sa merg pana la galati sa-mi iau cartea de munca sau pot rezolva intr-un alt mod?
Cel mai recent răspuns: princessmaya , utilizator 21:38, 10 August 2010
Carnetul de munca se inmaneaza personal, sub semnatura. Puteti face o procura autentificata la notariat prin care imputerniciti alta persoana.
princessmaya a scris:

buna ziua!am lucrat la o firma ce avea sediul social in galati..iar cartea mea de munca imi e inregistrata acolo si nu au vrut sa mi-o trimita.eu sunt din judetul valcea..chiar trebuie sa merg pana la galati sa-mi iau cartea de munca sau pot rezolva intr-un alt mod?

Luati legatura cu ITM Galati si cu ITM Valcea. Se poate ca ITM-ul Galati sa va trimita carnetul de munca la ITM Valcea de unde il puteti ridica personal.
Este posibil acest lucru.
cartea de munca se da numai personal.un drum la Galati trebuie sa faceti.
carmenmur a scris:

cartea de munca se da numai personal.un drum la Galati trebuie sa faceti.

Nu este chiar asa ... este o practica care se permite intre ITM-uri ... si eu am procedat asa in mai multe cazuri si nu am intalnit niciun refuz din partea ITM-urilor in a rezolv astfel o asemenea problema.
o sa incerc la itm valcea...pare cea mai usoara solutie.va multumesc mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca korynutza korynutza am si eu o problema: acum o luna mi-am dat demisia de la firma cu punctul de lucru in galati la care lucram de 2 ani si nu am mai stat in preaviz, acum insa ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca klaudita klaudita buna ziua.am si eu o intrebare: de unde imi pot ridica cartea de munca,nu a fost ridicata in 2011 cand a fost termenul limita.multumesc.o zi frumoasa (vezi toată discuția)
Carte de munca nereturnata dianap12 dianap12 Buna ziua, am plecat de la firma de la care lucrez prin acordul partilor si acum vreau sa ma angajez in alta parte. Problema este ca societatea respectiva ... (vezi toată discuția)