avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura insolventei

Buna ziua.
Rog o opinie cu privire la urmatoarea speta. Am o societate comerciala, iar acum 2 ani am achitat eronat cu OP catre o societatea X suma de 500 milioane (plata nedatorata). Precizez ca am lucrat cu 2 firme cu denumire aproape identica: X si X1. Din greseala am efectuat plata catre X in loc de X1. Fata de societatea X s-a deschis procedura insolventei. Am formulat cerere de creanta, insa, administratorul judiciar a respins-o motivand ca nu am o creanta certa, lichida si exigibila. Cum pot motiva contestatia in legatura cu creanta necuprinsa in tabelul preliminar de creante?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AndreiHeresanu , utilizator 21:43, 12 August 2010
administratorul judiciar a respins-o motivand ca nu am o creanta certa, lichida si exigibila.

dupa cum ati expus speta mie mi se pare certa lichida si exigibila ...creanta
Ati depus si copii dupa documentele care dovedesc cele spuse??
Cum pot motiva contestatia in legatura cu creanta necuprinsa in tabelul preliminar de creante?

Cerere + probe
Multumesc pentru raspuns. Da, am depus toate documentele necesare. Am depus deja contestatia insotita de aceleasi documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la contestatie inscriere in tabelul preliminar al creantelor Stylleru Stylleru Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea speta: Am fost acceptat la masa credala a unei societati comerciale in tabelul preliminar cu o creanta chirografara. Un ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de o societate in faliment angelinna angelinna salut! daca o societate imprumuta o anumita suma altei societati cu termen scadent peste 1 an iar societatea debitor intra intre timp in faliment, cum isi ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca tabelul creantelor? mdcc mdcc Va rog frumos sa ma ajutati intr-o speta,cum pot ataca creantele inscrise in tabelul creditorilor daca acestea nu sunt adevarate?(detin inscrisuri in sensul ... (vezi toată discuția)