avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o mica mare problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o mica mare problema

Buna ziua,
Am fost informat ca trebuie sa-mi dau deminsia ca nu-mi mai fac treaba in acea firma lucrand de 8 luni (primele 3 luni full time iar restul la 4 ore). Firma este in domeniul comertului cu imbracaminte. Problema mea e ca am si niste avertismente adica fiind si casier am avut mici surprize si toate greselile se rasplateau cu avertismente scrise. Sefa a zis sa-mi dau demisia deoarece e mai bine pt mine ca acele avertismente sa nu-mi cauzeze la cartea munci. Intrebarea mea cum trebuie sa procedez?
Multumesc, si o zi buna.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
andreibab, utilizator
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 16:49, 30 Octombrie 2010
ati semnat vreun regulament?
ce considerati ca ar fii mai bine pentru dvs.?
Sa va cauzeze in ce fel? Mie nu mi-a cerut nimeni sa se uite pe cartea de munca pana acum...
Da, am semnat un regulament. Consider sa fie urmat calea cu preaviz de 15 zile.
atunci poate trebuie sa va dati demisia :sorry:
Buna ziua,
Revin cu informatii mi s-a dat inca o sansa iar timp de 2 luni apele s-au limpezit dar ieri din nou a inceput "conflictul' intrebarea mea e daca nu semnez dimisia care sunt consecintele?
Ps am aflat ca avertismentul scris este cea mai usoara sanctiune si nu se inscrie in cartea de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
andreibab, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract part time alimik alimik situatia este urmatoarea: incepand cu data de 09.03.2009, am semnat un contract part time ; mentionez ca lucrez si full time la o alta firma unde am funtia de ... (vezi toată discuția)
Am o problema mymy74 mymy74 sunt functionar intr-o primarie, am eliberat o adeverinta de proprietar pentru a se face mai apoi un contract de comodare pentru sediulul unei firme, ... (vezi toată discuția)
In cat timp elena69 elena69 Eu sant angajata acum la un patron , dar , in luna iunie voi pleca sa lucrez in Italia. Cand sa-mi dau demisia ca sa am cartea de munca incheiata la sfarsitul ... (vezi toată discuția)