avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o mica mare problema
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o mica mare problema

Buna ziua,
Am fost informat ca trebuie sa-mi dau deminsia ca nu-mi mai fac treaba in acea firma lucrand de 8 luni (primele 3 luni full time iar restul la 4 ore). Firma este in domeniul comertului cu imbracaminte. Problema mea e ca am si niste avertismente adica fiind si casier am avut mici surprize si toate greselile se rasplateau cu avertismente scrise. Sefa a zis sa-mi dau demisia deoarece e mai bine pt mine ca acele avertismente sa nu-mi cauzeze la cartea munci. Intrebarea mea cum trebuie sa procedez?
Multumesc, si o zi buna.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
andreibab, utilizator
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 16:49, 30 Octombrie 2010
Tare mult mai tineti la cartea de munca!
Ce o sa va faceti ca incepand cu 01.01.2011 acest document dispare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract part time alimik alimik situatia este urmatoarea: incepand cu data de 09.03.2009, am semnat un contract part time ; mentionez ca lucrez si full time la o alta firma unde am funtia de ... (vezi toată discuția)
Am o problema mymy74 mymy74 sunt functionar intr-o primarie, am eliberat o adeverinta de proprietar pentru a se face mai apoi un contract de comodare pentru sediulul unei firme, ... (vezi toată discuția)
In cat timp elena69 elena69 Eu sant angajata acum la un patron , dar , in luna iunie voi pleca sa lucrez in Italia. Cand sa-mi dau demisia ca sa am cartea de munca incheiata la sfarsitul ... (vezi toată discuția)