avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie in anulare

Buna ziua
Supun atentiei o speta. Un litigiu s-a judecat, atat pe fondul cauzei cat si in recurs, iar ca intimati-parati au figurat mai multe persoane. Atat la fond cat si in recurs paratii au fost reprezentati de un avocat, ulterior doi dintre parati sustinand, pe calea contestatiei in anulare (necitarea partilor) ca nu au avut cunostinta de litigiu si nici de faptul ca au fost reprezentati de un avocat, cu toate ca cele doua instante au considerat ca procedura de citare a fost intocmita. Este caz de admitere a contestatiei in anulare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 12:00, 10 August 2010
daca aveau calitate procesual pasiva respectiv erau parati si nu au fost citati, poate fi motiv pt introducerea unei contestatii in anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timpul de motivare a recursului declarat respingerii unei cereri în încheierea de ºedinþã viktorV viktorV Am un proces început în 2011, pe rolul unei judecătorii, în aplicarea vechiului Cod de procedură civilă, pentru: constatarea existentei dreptului meu..., ... (vezi toată discuția)
Exceptie ovidiu7 ovidiu7 doresc sa aflu ce inseamna fiecare -exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si -exceptia lipsei calitatii procesuale pasive Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)