avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

de curind am aflat ca sotia mea a trait cu un individ 8 luni de zile . ea a recunoscut totul intr-un final . dupa ce am iertat-o ea a continuat sa tin a legatura cu acel individ si acum a intentat ea actele de divort .avem o fetita de 3 ani si as vrea sa stiu ce sanse am sa cistig fetita .
Cel mai recent răspuns: dabeka22 , utilizator 15:04, 23 Septembrie 2007
Sansele nu depind de ceea ce afirmi, ci de ceea ce probezi.
Pe de alta parte, daca numai ea a facut cerere de divort si din probe rezulta numai vina ei, actiunea i se respinge.
oricum eu am cu ce sa probez numai ca am un martor pe care amantul sotiei mele l-a amenintat . daca vorbeste ceva o sa-l gaseasca . si mai am si alte probe . adica ce facea ea pe internet . pute-fi mai expliciti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
Strategie.fuga sotiei cu fetita. ALEX1111 ALEX1111 acuma o lun m-am trezit cu fratele la sotia mea cu politia la poarta dupa ce a sunat la112 si a venit cu politia locala sa ea fetita sa plece fara sa se ... (vezi toată discuția)
Divort angi00000 angi00000 buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Sunt in divort ,intentat de sot pe motiv de gelozie,avem o fetita de 6 ani iar el a parasit domiciliul si locuieste ... (vezi toată discuția)