avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala

Buna ziua! Eu sunt jurnalist de formatie. As putea sa infiintez o intreprindere individuala cu profil comunicare, asta este clar. Dar cit de mult se poate extinde acest domeniu? Spre exemplu, prin acel II pot organiza orice activitati doresc eu? Fireste, dintre cele la care ma pricep. Adica, as putea organiza tirguri sau expozitii? Pina la urma, este o forma de comunicare. Eu, ca si comunicator, sunt un vector intre firme sau diferite asociatii si public.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:22, 10 August 2010
pt orice activitate desfasurata pe II sau pfa este obligatorie conditia specializarii in domeniul respectiv;
acest lucru se dovedeste cu diploma de specialitate,certificat sau 2 ani de vechime in munca in domeniul respectiv,inregistrati in carnetul de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comunicare mauraanghel mauraanghel Buna ziua! Eu sunt jurnalist de formatie. As putea sa infiintez PFA cu profil comunicare, asta este clar. Dar cit de mult se poate extinde acest domeniu? Spre ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un pfa pentru comert online Carlo Hera Carlo Hera Vreau sa-mi deschid un PFA pentru comert online si vad ca in dosar trebuie sa includ diplome. Eu am parasit Romania in clasa a 9-a si nu am niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, ... Cornelia Ecaterina Ungureanu Cornelia Ecaterina Ungureanu Buna ziua, Daca detin titlul de doctor in domeniul in care activez, pentru predarea unor cursuri in respectivul domeniu, mai este necesara obtinerea unei ... (vezi toată discuția)