Detin un apartament prin contract de donatie de la sora mea, care la randul ei la detinut prin contract de vanzare-cumparare de la o anumita persoana, dar cu banii dati de tatal meu, in contractul de vanzare cumparare nespecificandu-se acest lucru si nu s-a instituit nici o clauza.
Problema este ca tatal meu doreste sa-i dau pe numele lui acst apartament desi el nu a fost niciodata proprietarul acesteia si face presiuni asupra sorei mele ca ar putea sa-mi revoce donatia pentru cauza de copil (aceasta avand un copil in urma incheierii contractului de donatie).
Eu nu doresc sa-i dau apartamentul si vreau sa stiu daca pot sa trec pe numele fetitei mele, minora de trei ani, sau daca se poate constitui o curatela in acest sens.
Mentionez faptul ca acest lucru doreste si tatal meu.
Cum ma poate afecta pe mine aceasta curatela daca ea se poate constitui.
Acesta este singurul copil al surorii tale si s-a nascut ulterior autentificarii contractului de donatie???
Si notarul la care ai facut contractul ce ti-a spus despre donatie in afara de bogdaproste pentru bani?
Daca sora ta nu mai avea si un alt copil nascut anterior autentificarii contractului, atunci apartamentul este al copilului ei si poate pretinde restituirea lui timp de 30 de ani.
Aviz celor care inca nu au inteles ca nu au ce sa caute in biroul unui notar fara un avocat dupa ei.