avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediul de odihna in invatamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediul de odihna in invatamant

este legal sa se diminueze cu 25% indemnizatia de C.O. calculata pana la 01 iulie 2010 (este vorba de ivatamant)?

la calcularea acesteia se ia in calcul si sporul de dirigentie ?

va rog sa faceti precizari la lege si articole de lege pentru a putea sesiza prin cerere conducerea unitatii=D>
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
andrei vio, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:06, 10 August 2010
Este legal. Se aplica la sumele ce se platesc de la 1 iulie, nu perioadei de concediu (anul scolar). Este ca si cum ati primi salariul. Dirigentia nu intra in calcul, doar gradatia de merit.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)
Baza legala calcul indemnizatie concediu odihna profesori  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Care este baza legala pentru calculul indemnizatiei de concediu de odihna pentru cadrele didactice? Conform Codului muncii: art.145 (1) Pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara,cu permisiunea dumneavoastră,va rog să mă lămuriți ... Busu Virginia Busu Virginia Bună seara,cu permisiunea dumneavoastră,va rog să mă lămuriți intr_o problema.Sunt pensionara din 2014 ,dar nici acum nu știu care au fost sporurile ... (vezi toată discuția)