Buna ziua. Soacra mea are certificat de mostenitor obtinut de la mama ei. In acesta este scris ca mama soacrei mele lasa mostenire acesteia din urma toate bunurile mobile si imobile. De asemenea mai scrie ca celor 2 fii ai sai le-a dat partea cuvenita cu ocazia casatoriei lor. Soacra si-a scos titlu de proprietate supra terenurilor ce i le-a lasat mama sa. A intabulat pe ea o suprafata de 60 arii pe care a vandut-o prin contract de vanzare-cumparare la 3 dintre fiicele sale, care si-au intabulat fiecare partea (20 arii) cumparata. Acuma, unul din cei 2 frati ai soacrei vrea sa atace in justitie Titlul de proprietate si sa ceara anularea partiala a acestuia cu referire exact la cele 60 arii pe care soacra le-a vandut celor 3 fiice ale sale. Intrebarea mea este ce sanse de izbanda are fratele soacrei mele avand in vedere ca s-au emis documente legale pe numele acesteia?
Nici una; motivele pentru solicitarea nulitatii absolute a unui TP sune enumerate ina rt. III din legea 169/1997 (iar cel mentionat de dvs. nu se afla printre ele), iar faptul ca fratii nu au depus cerere in 1991 pentru reconstituirea dreptului de proprietate, se considera renuntare tacita la mostenire...