avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public in anul 2010!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public in anul 2010!

Buna ziua

As dori sa stiu care sunt conditiile privind promovarea functionarului public in anul 2010 stiind ca anul acesta am absolvit facultatea de contabilitate si informatica de gestiune, lucrez de 4 ani in functia de referent superior pe probleme de contabilitate, iar compartimentul in care lucrez suntem 5 persoane cu functii de executie. Se poate crea birou in acest caz?????
Cel mai recent răspuns: allexandru77 , utilizator 02:27, 12 August 2010
Am vazut ca ati avut mai multi "privitori" (vb lui F.Piersic). Eu incerc formularea unui raspuns cu precizarea ca informatiile pe care le detin sunt la nivelul anului 2008, cand le-am pus in practica.
Poate primiti "la zi" pentru ca nu stiu daca mai sunt in vigoare.
1. Promovarea in clasa se face in conditiile HG 611/2008 si a Regulamentului cadru pentru organizarea si desfasurarea examenului de promovare in clasa a functionarilor publici incadrati pe functii publice cu nivel de studii inferior, care absolva o forma de invatamant superior de lunga sau de scurta durata in specialitatea in care isi desfasoara activitatea, care a fost aprobat prin Ordinul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 10280/20084. (Publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 698 din 14.10.2008.)
2. Un birou are in componenta sa 1 personal de conducere si 5 de executie.

P.S. Am revenit la scarbici si am verificat.
Valabil este Ordinul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici nr. 1932/2009 (Publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 8 din 06.01.2010)
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2010
Darie Tudor, utilizator
e corect 5+1 dar daca va ganditi sa ocupati dvs.postul de sef nu stiu daca veti putea pentru ca eu stiu ca trebuie sa ai 2 ani vechime dupa terminarea facultatii.Trebuie sa verificati la conditiile de participare la concurs.Si nu stiu daca in acest an se mai pot organiza concursuri.De promovat puteti promova in treapta urmatoare in asa fel incat sa va creasca salariul.
cristina 33 a scris:

e corect 5+1 dar daca va ganditi sa ocupati dvs.postul de sef nu stiu daca veti putea pentru ca eu stiu ca trebuie sa ai 2 ani vechime dupa terminarea facultatii.Trebuie sa verificati la conditiile de participare la concurs.Si nu stiu daca in acest an se mai pot organiza concursuri.De promovat puteti promova in treapta urmatoare in asa fel incat sa va creasca salariul.

. . . . si, daca nu ma insel, din 2008 sau 2009 se cere si masterat pentru functiile de conducere
La art.66 alin.1 lit a) din Legea 188/1999 este reglementata expres dispozitia potrivit careia se cer studii de masterat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa carmen67 carmen67 Un angajat la serviciul Evidenta populatiei poate solicita participarea la examenul de promovare in clasa anexand cererii ca si documente justificative diploma ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)