Buna Ziua! Am o mare problema si nevoie de o urgenta rezolvare, suntem 5 frati tata este decedat, locuim in casa cu mama si cu un nou nascut, fiica suroriii mele, am un frate care ne face maari probleme , pe langa faptul ca are 27 de ani , nu are nici un loc de munca, nu a facut nimic in casa, adopta un comportament violent fata de mama mea , toti banii mamei se duc la el , o amenintza ca se sinucide si alte tampenii, a vandut multe lucruri de valoare din casa si banii i-a bagat la jocuri de noroc , pe langa faptul ca este o persoana cu un grad de prostie foarte ridicat ...are 6 clase ..scoate numai tampenii pe gura ...este absolut un parazit! MAREA PROBLEMA este ca mama ii ia apararea ,inteleg instinctul de mama sa il protejeze dar ar trebui sa aiba o limita, mi-e greu sa ma gandesc dar cu el in casa nu mai putem locui , am nevoie de ajutor cum il putem evacua doar noi fratii, ca toti suntem de acord , nu stim daca o putem convinge pe mama ...ce e de facut Am nevoie urgenta de ajutor! Avem o fetita nou nascuta in casa si nu o putem creste in asemenea mediu!
Doar mama dvs. in calitate de proprietara a locuintei poate cere evacuarea fratelui , pentru motivele pe care le-ati enumerat. Insa , probabil mama dvs. , dupa cum spuneati si dupa cum ar proceda majoritatea mamelor...nu-si va calca, sau isi va calca foarte greu pe suflet sa il evacueze.