avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale astept oferte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

astept oferte

vreau sa infiintez un srl -cu obiect de activitate proiectare inst. electrice. Astept oferte :onorariu, termen,etc.
M-ar interesa ca persoana respectiva sa se ocupe de toate actele necesare, de la A la Z . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:57, 26 Septembrie 2007
In ce oras se face infiintarea?
Interesanta oferta

de la A la Z presupune mai multe, nu doar infiintarea

taxele de infiintare sunt de aproximativ 400 lei (registru, specimen, cazier fiscal)

capital social 200 lei minim

onorariu ......negociabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl claudya007 claudya007 buna ziua! as dori sa imi deschid un centru de colectare fier vechi .M-ar interesa ce acte sunt necesare si cam cat m-ar costa.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)